INSPIRUJTE SE NAŠIMI ZÁKAZNÍKY

Inspirujte se ostatními zákazníky, kteří u nás nakoupili a zakoupenými produkty ozdobili svůj domov!

Sledujte nás také na Instagramu!

13 994 

Komody jsou atrraktivním kusem nábytku, který je zároveň cenným doplňkovým úložným prostorem. Užitečné jsou v každé jedné místnosti nejen po jejich praktické stránce, ale i po té designové.

Zobrazit všechny komody

19 953 

Stůl, který si přitáhne pozornost všech. Přírodní dýha z ořechového dřeva a nohama z masivního dřeva vytváří z tohoto produktu jedinečný kousek. Pokud chcete stůl k velkému pohoštění, Naanim je tím vhodným kouskem přímo pro vás!

Zobrazit všechny kulaté jídelní stoly

Pokud hledáte královnu vašeho obývacího pokoje, která na sebe strhne všechny pohledy, vsaďte na kolekci Blok! Dokonalá pohovka v mnoha variacích vám vyčaruje výstavní domov plný pohody.

Zobrazit všechny dvoumístné pohovky

46 687 

Tento roztomilý noční stolek s praktickou zásuvkou je vyroben z pěkné kombinace borovicového dřeva, ratanu a potahu dýhy. Na přední straně najdete několik krásných detailů.

Zobrazit všechny noční stolky

29 129 
8 348 

Designové lampy Vanwerk jsou určeny pro milovníky originálních tvarů. I přes sofistikované provedení je návrh založen na jednoduchém, ale zajímavém nápadu. Tyto lampy efektivně osvětlují každý pokoj a vytvářejí tak originální prvek interiérů.

Zobrazit všechny stropní svítidla

11 137 

Máte rádi barevný nábytek? Omrkněte kolekci Nuo! Konkrétně tento televizní stolek s moderním designem přemění jednotvárný prostor v hravé, příjemné prostředí.

Zobrazit všechny TV stolky

Přírodní materiály byly, jsou a i budou součástí všech domovů. Teplé barevné tóny, zemitost, zdrženlivá elegance, a vyplétané detaily mohou prostoru dodat novou inspiraci a originální nádech.

Zobrazit všechny židle

4 591 
23 784 

Vyberte si tu správnou pohovku, která vám bude dělat radost a poskytne vám dokonalé pohodlí, ale zároveň dokáže z vašeho obývacího pokoje vytvořit prostor, který vám bude závidět každá návštěva.

Zobrazit všechny pravé rohové pohovky

53 951 
15 009 
1 935 
578 
1 043 
5 342 

Obdarujte svou chodbu praktickou lavičkou kombinovanou s odkládacím prostorem pro boty i drobnosti. Ona vám na oplátku dopřeje maximální pohodlí při obouvání se a vkusně doladí jakýkoliv prostor.

Zobrazit všechny lavice

9 182 

Šikovný, designový a moderní, takový je stolek Irune. Kromě svého fascinujícího půvabu, kterým ozvláštňuje daný prostor, je tento stolek příjemně vzdušný. Světlý odstín takového dřeva podtrhne krásu, čistotu interiéru a požadovanou útulnost.

Zobrazit všechny konferenční a odkládací stolky

V módě je nyní návrat k přírodě a to nejen ve způsobu života a ve stravě, ale také v používaných materiálech. Okouzlující spojení přírodního dřeva s černým doplněním vytváří naprosto svěží souhru!

Zobrazit všechny komody

27 617 

Vyberte si takovou skříň, která vyhoví vašim představám po vizuální stránce a všemu oblečení po té praktické. Díky skříním se v domě lépe udržuje pořádek a dokáže nám poskytnout přehled o všech věcech!

Zobrazit všechny skříně

10 631 
3 718 

Pomůcka pro všechny knihomoly! Knihy, které nemají pevnou vazbu, zpravidla velice rády padají a takhle v noci nás tím mohou pořádně vyděsit. Vsaďte proto na tento designový kousek, který vašim knihám poskytne potřebnou opěru!

Zobrazit všechny dětské úložné prostory

12 696 

Nadčasovost přírodních barevných provedení předurčuje sedací nábytek na dlouholetou součást vašeho obývacího pokoje. Neutrální ladění vydrží vskutku celá léta a když váš začne nudit, vždy ho můžete zkombinovat s hravými barvami!

Zobrazit všechny křesla

Po termosce sáhneme vždy, když chceme uchovat teplotu nápoje, ať už studeného nebo teplého, co možná po nejdelší dobu. Například teplý čaj tak můžeme spokojeně usrkávávat po celý večer.

Zobrazit všechny konvice a termosky

1 856 
647 

Pufy jsou zábavné, funkční kusy nábytku a to nejen do obývacího pokoje! Při dotváření vzhledu vašeho domova výrazně přesahují své skromné rozměry. Jeden den mohou sloužit jako sezení a druhý den například jako stolek.

Zobrazit všechny otomany, taburety a pufy

3 684 
2 041 

Pomůcka pro všechny knihomoly! Knihy, které nemají pevnou vazbu, zpravidla velice rády padají a takhle v noci nás tím mohou pořádně vyděsit. Vsaďte proto na tento designový kousek, který vašim knihám poskytne potřebnou opěru!

Zobrazit všechny dekorační předměty

8 348 

Noční stolky by vedle postele neměly chybět. Slouží jako praktický úložný prostor pro drobnosti, které využíváme před spánkem nebo jako ideální místo pro lampu pro dlouhé noci s knihou v ruce.

Zobrazit všechny noční stolky

Tento stůl je opravdu škoda zakrývat pod ubrus! Je to prostor reprezentující harmonii, čistotu a tu pravou rodinnou atmosféru. Jídelní stoly mají obecně  schopnost k sobě přitáhnout členy rodiny a udělat tak ze sebe důležitou společenskou zónu.

Zobrazit všechny jídelní stoly

8 589 

Většina z nás skladuje pečivo v sáčku, ve kterém si je přineseme z obchodu. Což je pohodlná, ale ne úplně ideální metoda. Vsaďte proto raději na chlebník, který pečivo udrží déle čerstvé a křupavé!

Zobrazit všechny chlebníky

696 

Pokud jste zimomřiví, zastavte se u našich hřejivých dek a přehozů! Hlavně v podzimních dnech, ale i v letních večerech se do nich jistě milerádi zabalíte a budete z nich čerpat příjemné teplo.

Zobrazit všechny přehozy a deky

6 110 

Dolaďte prostor vaší jídelny elegancí, nebo prostor beauty koutku útulností. Tato židle splňuje oba dva požadavky a rozhodně s ní nešlápnete vedle.

Zobrazit všechny židle

Vhodná postýlka je základem pro vaše malé děťátko. Měla by být samozřejmě bezpečná, kvalitní a zároveň i esteticky doplňovat styl zařízeného dětského pokojíčku, ve kterém bude váš malý uzlíček štěstí vyrůstat.

Zobrazit všechny dětské postýlky

6 710 

Do jídelny nebo do beauty koutku? To je zcela na vás, jelikož tato židle udělá parádu kdekoliv! Její měkounká látka vás zláká natolik, že z ní ani nebudete chtít vstát!

Zobrazit všechny jídelní židle

6 110 
683 

Misky mohou být nejenom praktickým pomocníkem při každodenní práci u kuchyňské linky, mohou být i hlavní ozdobou jídelního stolu.

Zobrazit všechny kuchyňské doplňky

6 110 

Čalouněné židle mají určitý charakter a mohou být výrazně pohodlnější než jiné. Nemluvě o jejich estetické roli při vytváření úžasného prvního dojmu.

Zobrazit všechny židle

Bez hodin si život už neumíme představit. Jsou užitečné nejen kvůli ukazateli času, ale současně slouží jako dekorace každé domácnosti, na které je radost koukat.

Zobrazit všechny hodiny

3 743 
1 843 
3 211 
3 912 

Designová pohovka, která se hodí do nejednoho stylu interiéru. Rohové pohovky navíc dokáží hezky zaplnit prostor a poskytnout nám více místa k sezení či večernímu válení u oblíbených filmů či seriálů.

Zobrazit všechny rohové pohovky

41 487 
1 310 

Zapnuté osvětlují, vypnuté dekorují.

Zobrazit všechna stropní svítidla

21 742 

Dopřávejte si jídla pohodlně zpoza jídelního stolu, který vám poskytne štědrou plochu ke konzumaci i honosných večeří s několika přáteli.

Zobrazit všechny jídelní stoly

Televizní stolky můžou v naší domácnosti kromě praktického kusu nábytku figurovat i jako velice důležitý estetický prvek, který celou místnost dokáže harmonicky sjednotit.

Zobrazit všechny televizní stolky

1 223 
7 327 

Pro někoho obyčejný kus dekorace, pro jiného energetické zářiče, které mají svou sílu a plní estetickou funkci. Dekorativní sošky rozhodně potěší oko i mysl a nabijí vás novou energií.

Zobrazit všechny dekorační předměty

1 223 
50 439 

S koženou pohovkou můžete vytvářet interiéry klidné, ale i živé a energické. V domácnosti přináší očím i mysli uvolnění a je ideálním elegantním řešením.

Zobrazit všechny pohovky

753 
1 556 

Praktické úložné košíky se v interiéru neztratí. Kromě své funkce umí dodat i na kráse. Atraktivní tkaný styl v rytmu etna a ekologie, i hřejivá barva hyacintu perfektně slouží jako dekorační prvek každé místnosti. Víceúčelové organizéry vám poskytnou přehled a lze je využít k uschování nejrůznějších drobností.

Zobrazit všechny úložné boxy a koše

Postel je jednou z nejdůležitějších součástí našeho domova. Své dny začínáme a končíme právě v ní a proto bychom její výběr neměli zanedbat.

Zobrazit všechny postele

24 544 

Děti nám dokáží z uklizené místnosti ve mžiku oka udělat hotové bojiště. Proto je důležité mít šikovný kus úložného prostoru, kam všechny hračky a jiné věci budeme moci rychle uklidit.

Zobrazit všechny dětské úložné prostory

4 059 
683 
762 

Jak na útulný koutek? Odpověď je velice jednoduchá! Textil, doplňky a zeleň. Tato kombinace dokáže vytvořit příjemné místo, kam se budete rádi schylovat k odpočinku a relaxu.

Zobrazit všechen textil

50 439 

Tato pohovka promění Váš obývací pokoj v luxusní apartmá! Kozáková barva prostor patřičně okoření a postará se o pocit tepla a útulnosti, kožený materiál se pak postará a potřebný šmrc.

Zobrazit všechny kožené pohovky

Koberce navozují pocit tepla, pohody a komfortu. Dokáží tlumit zvuky, díky elasticitě příznivě působí i na klouby a při chůzi naboso masírují reflexní zóny na chodidlech. Potřebujete snad ještě další důvody proč si koberec zakoupit?

Zobrazit všechny koberce

3 289 

Konferenční stolky jsou již neodmyslitelnou součástí obývacího pokoje. Mohou být nejenom elegantní a doplňovat celkové prostředí interiéru, ale navíc mohou být i velmi praktické. Prostor navíc se přeci vždycky hodí!

Zobrazit všechny konferenční stolky

1 387 
4 621 

Jednoduchost, praktičnost a styl. Noční stolky by měli splňovat všechna tato kritéria a budou tak zapadat do každé ložnice!

Zobrazit všechny noční stolky

919 

Otevřené police vypadají božsky v každém interiéru! Holé zdi mohou často působit studeně a neútulně a designové police jsou právě tím kouskem, které to napraví!

Zobrazit všechny police a regály

Lucerny jsou skvělým venkovním i interiérovým zdrojem světla a zároveň i velmi estetickým doplňkem, který rozzáří jakýkoliv kout, do kterého je zrovna umístíte.

Zobrazit všechny lucerny

2 211 

Pohovky Bean – maximálně pohodlné a designově nadčasové. Se štědrou sedací částí pro celou rodinu se skvěle hodí pro to nejlepší místo pro odpočinek ve vašem bytě.

Zobrazit všechny pohovky Bean

49 670 
1 061 

K dotvoření toho správného obývacího koutku je zcela jistě k zapotřebí právě konferenčního stolku, který může posloužit jak odkládací místo pro dekorace, tak pro večerní občerstvení.

Zobrazit všechny konferenční stolky

7 346 
7 840 

Pohodlné sezení v kuchyni je důležitou součástí vychutnání si jídla a vytvoření harmonického prostředí pro obědy, večeře nebo aperitivy. Nezanedbejte výběr těch pravých jídelních židlí, atraktivní sezení se totiž ve značné míře podepíše na vaší spokojenosti.

Zobrazit všechny jídelní židle

Stropní svítidla mohou být kromě praktického zdroje světla i výrazným designovým prvkem, které si ve vašem interiéru vyslouží nejeden obdivný pohled.

Zobrazit všechny stropní svítidla

1 310 

Zejména u malých dětí je vhodné mít v jejich pokoji umístěnou lampičku s tlumeným světlem. Nebudou se tak bát tmy a i pro starostlivé rodiče bude snažší je v noci chodit kontrolovat.

Zobrazit všechny dětské doplňky

883 
578 

Doma alespoň jeden! Úložné boxy a koše mohou být praktickými pomocníky při osvobození od nepořádku způsobeného mnoha drobnostmi nebo třeba i prádlem poházeným všude kolem.

Zobrazit všechny úložné boxy a koše

722 

Zútulněte si domov měkkými, dekoračními polštářky. Dodají každé místnosti pocit domova a navíc zpříjemní sezení na každé pohovce.

Zobrazit všechny polštáře

Přírodní kůže má svou charakteristickou vůni a strukturu příjemnou na dotek. Věkem pak taková sedačka dokonce nabývá na kráse!

Zobrazit všechny pohovky Rodeo

41 487 

Skříňky pod televizi nemusí vždy sloužit jen a pouze pro naší televizi. Kam jinam totiž uložit herní konzoli, manuály, časopisy či nejrůznější kabely? Nebo ji zkrátka můžeme využít jako místo pro dekorace.

Zobrazit všechny televizní stolky

8 769 

Celkové pracovní prostředí je velmi důležité. Zvelebte si ho proto stylovými, ale i praktickými doplňky jako je například tabule k lepší organizaci Vaší práce.

Zobrazit všechny kancelářské doplňky

319 

Aby se z vaší koupelny stal komplexní, fungující a estetický organismus, dopřejte jí harmonii do posledního detailu!

Zobrazit všechny koupelnové doplňky

Textil je zaručeným receptem na útulno! Ať už v podobě dekoračních polštářků, hebvábných dek či měkkoučkých koberců.

Zobrazit všechen textil

522 
385 

Děti mají zpravidla kupu hraček, které bohužel bývají často rozházené po nejedné místnosti. V takové chvíle právě přicházejí více než vhod úložné koše v zábavných tvarech či se zábavnými motivy, do kterých děti své hračky budou ukládat s radostí.

Zobrazit všechny dětské úložné prostory

4 059 
29 535 

Ideálním řešením pro menší prostor, ale přesto pro spoustu míst k sezení se může stát právě rohová pohovka.

Zobrazit všechny rohové pohovky

683 

Dekorační koberečky mohou jakoukoliv místnost oživit a dodat ji zcela nový nádech.

Zobrazit všechny koberce

Dětem se do postelí kolikrát nechce, jelikož chtějí být co nejdéle ve vaší přítomnosti. Udělejte proto maximum, aby se do svých postele těšili. U nás najdete nejednu originální postel, která svým jedinečným vzhledem bude děti lákat! Pak už stačí pouze otevřít pohádkovou knížku na dobrou noc a doprovodit je do říše snů.

Zobrazit všechny dětské postele

6 719 
6 719 
4 489 
4 489 

Nabízejí nejefektivnější využití místa od podlahy až po strop. Otázku úložných prostorů vám ke spokojenosti vyřeší skříně. Snad za jejich největší přednost se dá pokládat, že zaručují pořádek za každých okolností.

Zobrazit všechny skříně

14 878 
8 572 
13 076 
4 890 
1 083 

Křeslo zastává prominentní místo v prostoru a má být již od pohledu pohodlným objektem. Tento model přichází s komfortními tvary, vybranými materiály i luxusními odstíny, takže poskytuje nejen špičkové pohodlí, ale i nádhernou podívanou.

Zobrazit kolekci Rocco

7 169 
1 004 
3 072 

Nebojte se trochu upustit od všednosti a sáhněte po svítidle, které zazáří nejen díky žárovkám.

Zobrazit všechny stojící svítidla

21 256 
4 170 

Právě u jídelního stolu usedáme k dobrému jídlu s našimi nejbližšími. Dělíme se s nimi o své zážitky, pořádáme nejrůznější oslavy nebo k němu usedáme i kvůli práci. Jídelní stůl je bezpochyby středobodem každé kuchyně a proto je jeho výběr velmi důležitý.

Zobrazit všechny jídelní stoly

683 

Misky mohou být nejenom praktickým pomocníkem při každodenní práci u kuchyňské linky, mohou být i hlavní ozdobou jídelního stolu.

Zobrazit všechny kuchyňské doplňky

6 110 

Čalouněné židle mají určitý charakter a mohou být výrazně pohodlnější než jiné. Nemluvě o jejich estetické roli při vytváření úžasného prvního dojmu.

Zobrazit všechny židle

3 743 
1 843 
3 211 
3 912 

Bez hodin si život už neumíme představit. Jsou užitečné nejen kvůli ukazateli času, ale současně slouží jako dekorace každé domácnosti, na které je radost koukat.

Zobrazit všechny hodiny

41 487 

Designová pohovka, která se hodí do nejednoho stylu interiéru. Rohové pohovky navíc dokáží hezky zaplnit prostor a poskytnout nám více místa k sezení či večernímu válení u oblíbených filmů či seriálů.

Zobrazit všechny rohové pohovky

1 310 

Zapnuté osvětlují, vypnuté dekorují.

Zobrazit všechna stropní svítidla

21 742 

Dopřávejte si jídla pohodlně zpoza jídelního stolu, který vám poskytne štědrou plochu ke konzumaci i honosných večeří s několika přáteli.

Zobrazit všechny jídelní stoly

1 223 
7 327 

Televizní stolky můžou v naší domácnosti kromě praktického kusu nábytku figurovat i jako velice důležitý estetický prvek, který celou místnost dokáže harmonicky sjednotit.

Zobrazit všechny televizní stolky

1 223 

Pro někoho obyčejný kus dekorace, pro jiného energetické zářiče, které mají svou sílu a plní estetickou funkci. Dekorativní sošky rozhodně potěší oko i mysl a nabijí vás novou energií.

Zobrazit všechny dekorační předměty

50 439 

S koženou pohovkou můžete vytvářet interiéry klidné, ale i živé a energické. V domácnosti přináší očím i mysli uvolnění a je ideálním elegantním řešením.

Zobrazit všechny pohovky

753 
1 556 

Praktické úložné košíky se v interiéru neztratí. Kromě své funkce umí dodat i na kráse. Atraktivní tkaný styl v rytmu etna a ekologie, i hřejivá barva hyacintu perfektně slouží jako dekorační prvek každé místnosti. Víceúčelové organizéry vám poskytnou přehled a lze je využít k uschování nejrůznějších drobností.

Zobrazit všechny úložné boxy a koše

24 544 

Postel je jednou z nejdůležitějších součástí našeho domova. Své dny začínáme a končíme právě v ní a proto bychom její výběr neměli zanedbat.

Zobrazit všechny postele

4 059 

Děti nám dokáží z uklizené místnosti ve mžiku oka udělat hotové bojiště. Proto je důležité mít šikovný kus úložného prostoru, kam všechny hračky a jiné věci budeme moci rychle uklidit.

Zobrazit všechny dětské úložné prostory

683 
762 

Jak na útulný koutek? Odpověď je velice jednoduchá! Textil, doplňky a zeleň. Tato kombinace dokáže vytvořit příjemné místo, kam se budete rádi schylovat k odpočinku a relaxu.

Zobrazit všechen textil

50 439 

Tato pohovka promění Váš obývací pokoj v luxusní apartmá! Kozáková barva prostor patřičně okoření a postará se o pocit tepla a útulnosti, kožený materiál se pak postará a potřebný šmrc.

Zobrazit všechny kožené pohovky

3 289 

Koberce navozují pocit tepla, pohody a komfortu. Dokáží tlumit zvuky, díky elasticitě příznivě působí i na klouby a při chůzi naboso masírují reflexní zóny na chodidlech. Potřebujete snad ještě další důvody proč si koberec zakoupit?

Zobrazit všechny koberce

1 387 

Konferenční stolky jsou již neodmyslitelnou součástí obývacího pokoje. Mohou být nejenom elegantní a doplňovat celkové prostředí interiéru, ale navíc mohou být i velmi praktické. Prostor navíc se přeci vždycky hodí!

Zobrazit všechny konferenční stolky

4 621 

Jednoduchost, praktičnost a styl. Noční stolky by měli splňovat všechna tato kritéria a budou tak zapadat do každé ložnice!

Zobrazit všechny noční stolky

919 

Otevřené police vypadají božsky v každém interiéru! Holé zdi mohou často působit studeně a neútulně a designové police jsou právě tím kouskem, které to napraví!

Zobrazit všechny police a regály

2 211 

Lucerny jsou skvělým venkovním i interiérovým zdrojem světla a zároveň i velmi estetickým doplňkem, který rozzáří jakýkoliv kout, do kterého je zrovna umístíte.

Zobrazit všechny lucerny

49 670 

Pohovky Bean – maximálně pohodlné a designově nadčasové. Se štědrou sedací částí pro celou rodinu se skvěle hodí pro to nejlepší místo pro odpočinek ve vašem bytě.

Zobrazit všechny pohovky Bean

1 061 

K dotvoření toho správného obývacího koutku je zcela jistě k zapotřebí právě konferenčního stolku, který může posloužit jak odkládací místo pro dekorace, tak pro večerní občerstvení.

Zobrazit všechny konferenční stolky

7 346 
7 840 

Pohodlné sezení v kuchyni je důležitou součástí vychutnání si jídla a vytvoření harmonického prostředí pro obědy, večeře nebo aperitivy. Nezanedbejte výběr těch pravých jídelních židlí, atraktivní sezení se totiž ve značné míře podepíše na vaší spokojenosti.

Zobrazit všechny jídelní židle

1 310 

Stropní svítidla mohou být kromě praktického zdroje světla i výrazným designovým prvkem, které si ve vašem interiéru vyslouží nejeden obdivný pohled.

Zobrazit všechny stropní svítidla

Zejména u malých dětí je vhodné mít v jejich pokoji umístěnou lampičku s tlumeným světlem. Nebudou se tak bát tmy a i pro starostlivé rodiče bude snažší je v noci chodit kontrolovat.

Zobrazit všechny dětské doplňky

883 
578 

Doma alespoň jeden! Úložné boxy a koše mohou být praktickými pomocníky při osvobození od nepořádku způsobeného mnoha drobnostmi nebo třeba i prádlem poházeným všude kolem.

Zobrazit všechny úložné boxy a koše

722 

Zútulněte si domov měkkými, dekoračními polštářky. Dodají každé místnosti pocit domova a navíc zpříjemní sezení na každé pohovce.

Zobrazit všechny polštáře

41 487 

Přírodní kůže má svou charakteristickou vůni a strukturu příjemnou na dotek. Věkem pak taková sedačka dokonce nabývá na kráse!

Zobrazit všechny pohovky Rodeo

8 769 

Skříňky pod televizi nemusí vždy sloužit jen a pouze pro naší televizi. Kam jinam totiž uložit herní konzoli, manuály, časopisy či nejrůznější kabely? Nebo ji zkrátka můžeme využít jako místo pro dekorace.

Zobrazit všechny televizní stolky

Celkové pracovní prostředí je velmi důležité. Zvelebte si ho proto stylovými, ale i praktickými doplňky jako je například tabule k lepší organizaci Vaší práce.

Zobrazit všechny kancelářské doplňky

319 

Aby se z vaší koupelny stal komplexní, fungující a estetický organismus, dopřejte jí harmonii do posledního detailu!

Zobrazit všechny koupelnové doplňky

522 
385 

Textil je zaručeným receptem na útulno! Ať už v podobě dekoračních polštářků, hebvábných dek či měkkoučkých koberců.

Zobrazit všechen textil

4 059 

Děti mají zpravidla kupu hraček, které bohužel bývají často rozházené po nejedné místnosti. V takové chvíle právě přicházejí více než vhod úložné koše v zábavných tvarech či se zábavnými motivy, do kterých děti své hračky budou ukládat s radostí.

Zobrazit všechny dětské úložné prostory

29 535 

Ideálním řešením pro menší prostor, ale přesto pro spoustu míst k sezení se může stát právě rohová pohovka.

Zobrazit všechny rohové pohovky

683 

Dekorační koberečky mohou jakoukoliv místnost oživit a dodat ji zcela nový nádech.

Zobrazit všechny koberce

6 719 
6 719 
4 489 
4 489 

Dětem se do postelí kolikrát nechce, jelikož chtějí být co nejdéle ve vaší přítomnosti. Udělejte proto maximum, aby se do svých postele těšili. U nás najdete nejednu originální postel, která svým jedinečným vzhledem bude děti lákat! Pak už stačí pouze otevřít pohádkovou knížku na dobrou noc a doprovodit je do říše snů.

Zobrazit všechny dětské postele

14 878 
8 572 

Nabízejí nejefektivnější využití místa od podlahy až po strop. Otázku úložných prostorů vám ke spokojenosti vyřeší skříně. Snad za jejich největší přednost se dá pokládat, že zaručují pořádek za každých okolností.

Zobrazit všechny skříně

13 076 
4 890 
1 083 

Křeslo zastává prominentní místo v prostoru a má být již od pohledu pohodlným objektem. Tento model přichází s komfortními tvary, vybranými materiály i luxusními odstíny, takže poskytuje nejen špičkové pohodlí, ale i nádhernou podívanou.

Zobrazit kolekci Rocco

7 169 
1 004 
3 072 

Nebojte se trochu upustit od všednosti a sáhněte po svítidle, které zazáří nejen díky žárovkám.

Zobrazit všechny stojící svítidla

21 256 
4 170 

Právě u jídelního stolu usedáme k dobrému jídlu s našimi nejbližšími. Dělíme se s nimi o své zážitky, pořádáme nejrůznější oslavy nebo k němu usedáme i kvůli práci. Jídelní stůl je bezpochyby středobodem každé kuchyně a proto je jeho výběr velmi důležitý.

Zobrazit všechny jídelní stoly

ROZŠÍŘENÁ REALITA
JAK SPRÁVNĚ VYBRAT POHOVKU?
Close Můj košík
Close Oblíbené
Close

Close
Menu
Categories
Newsletter
ZÍSKEJTE 150 KČ NA VAŠI PRVNÍ OBJEDNÁVKU
Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a získejte poukaz v hodnotě 150 Kč. Poukaz Vám bude zaslán na e-mail, stejně jako naše nejaktuálnější novinky ze světa designu a probíhající akce.